"YOU CAN BE GORGEOUS AT THIRTY, CHARMING AT FORTY & IRRESISTABLE FOR THE REST OF YOUR LIFE"

Coco Chanel

Merken

Bewust gekozen voor

Ik vind het enorm belangrijk om met een merk te werken die past binnen mijn filosofie. Voldoet aan een kwaliteitsstandaard. Waar ik volledig achter sta.

In mijn zoektocht kwam ik terecht bij het merk Éminence Organic Skin care. Dit is de perfecte match geworden. Eenmaal gebruikt, wil jezelf én je huid niet meer anders!

ÉMINENCE ORGANIC SKIN CARE 

- Éminence zet zich in voor een beter planeet. Er wordt gebruik gemaakt van wind en zonne-energie. Bij elke aankoop van een product, wordt er een boom geplant.

- Project ‘’forest for te future’’. Er wordt hulp geboden aan boeren in ontwikkelingslanden bij het opleiden voor het aanleggen van duurzame bostuinen.

- Oprichten van Éminence kids foundation. Er wordt biologisch fruit, groenten en sappen aan zieke kinderen op zes locaties over de hele wereld gedoneerd. Er gaat een deel van de opbrengst van elke Éminence Organic Skin care product naar de Éminence Kids Foundation.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

- De producten zijn vrij van parabenen, propyleenglycol, natriumlaurylsulfaten, schadelijke kleur- en geurstoffen, minerale oliën, aardolie en andere agressieve, cosmetische chemicaliën.

- Er wordt geen water in de producten toegevoegd. De conserveringsmiddelen die worden gebruikt zijn van natuurlijke oorsprong.

- Al meer dan 60 jaar! ervaring met het kruidvakmanschap. In combinatie met de moderne innovatieve technieken van deze tijd is het de huidverbetering van nu en van de toekomst.

- Maatwerk is waar Éminence voor staat. Voor alle verschillende huidtypes en huidproblemen zijn er huidroutines en behandelingen gemaakt. Zoals o.a. acne, rosacea, hyperpigmentatie.

- Er worden hoogwaardige ingrediënten gebruikt die doeltreffende resultaten opleveren. Het is niet voor niks dat veel bekende celebraties ook gebruik maken van het merk.

- Vitaminen, pulp en zaden worden gebruikt. Zonder hitte en hydrogeneringsprocessen.

- Heerlijke geur door de bloemen en planten uit botanische tuinen.

- Award winning skin care. Éminence heeft meerdere malen diverse hoogstaande awards gewonnen.

Wat maakt dat Éminence een bijzonder merk is?:

Ik vind het enorm belangrijk om met een merk te werken die past binnen mijn filosofie, kwaliteitsstandaard. Waar ik volledig achter sta. Namelijk een merk die:

- vrij is van parabenen, schadelijke kleur- en geurstoffen

- wat dierproefvrij is

- krachtige natuurlijke werkstoffen bevat die doeltreffend werken voor de huid

- werkt op huidverbetering en het verouderingsproces vertraagd

- voor elk ‘’huidprobleem’’ een eigen lijn heeft.

In mijn zoektocht kwam ik terecht bij het merk Éminence Organic Skin care. Dit is de perfecte match geworden. Eenmaal gebruikt, wil jezelf én je huid niet meer anders!Éminence Organic Skin Care Since 1958

LYCON

Voor het harsen maak ik gebruik van de producten van het merk Lycon. Het Australische merk is in 1978 opgericht.

Het bevat natuurlijke harsen in combinatie met bijenwas. Daaraan toegevoegd etherische oliën zoals bijvoorbeeld lavendel.

Het is een van de meest gebruikte waxmerken in het topsegment. Het wordt niet voor niks de crème de la crème onder de wax genoemd.

Afspraak maken?
Klik op de maak afspraak knop

contact